کد خبر 268426
۱۱ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰

اقراریان مطرح کرد؛ 

سلطان وعده های بی سرانجام!/ ضربه وعده‌های شهردار تهران به دلیل سودای سیاست

سلطان وعده های بی سرانجام!/ ضربه وعده‌های شهردار تهران به دلیل سودای سیاست

عضو شورای شهر تهران گفت: سلطان وعده های بی سرانجام به عنوان لقبی که در رسانه ها برای شهردار تهران در نظر گرفته شده می‌تواند به ما ضربه بزند و ما این تذکر را به ایشان داده‌ایم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی حیات، مهدی اقراریان عضو شورای اسلامی شهر تهران در دویست و پنجاه و هشتمین جلسه شورا اظهار کرد: این شورا در پرسش از شهردار عملکرد مشخصی داشته و ما برای پاسخگو کردن آقای زاکانی با چالش هایی مواجه هستیم که اگر لازم باشد این موانع، مشکلات و برخی حمایت ها را مطرح خواهم کرد.

وی با بیان اینکه شهردار تهران باید توجه داشته باشد که نباید بدون سیاست های شورا عمل کند افزود: شهردار تهران باید بداند عملکرد درست و غلط ایشان بر شورای ششم تأثیر خواهد داشت. 

عضو شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: سلطان وعده های بی سرانجام به عنوان لقبی که در رسانه ها برای شهردار تهران در نظر گرفته شده می‌تواند به ما ضربه بزند و ما این تذکر را به ایشان داده‌ایم اما گوش شنوایی وجود ندارد و ایشان دغدغه های خود را دنبال می کند و سودای سیاست و انتخابات ریاست جمهوری منجر به سخنانی شد که نباید آن را فراموش کنیم.

اقراریان ادامه داد: در فضای سیاسی کشور باید مراقب بود وعده سر خرمن داده نشود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha